16.5.14

SHOP THE LOOK Little10Days & Lion Of LeisureWit & Kids! Een gedurfde combi...want hoe lang blijft wit, wit? Maar zo mooi ook. Een witte broek geeft een outfit meteen een zomerse look. Maar vandaag zijn we eens helemaal in het wit, tot aan de schoenen aan toe. Een witte broek van Little10days, een super basic wit hemdje, witte converse. En als kers op de taart een beige col, die je waanzinnig leuk kunt blijven combineren.

Het knuffel c.q. kussen is te gek en is van Lion of Leisure. Zo'n leuk merk van een creatief koppel. Zij komt uit Nederland, hij uit Engeland...Ze wonen en werken vanaf het bruisende Antwerpen. En maken shirts en knuffel/kussens volgens de techniek van zeefdruk.

Met eigengemaakte prints, die vervolgens handbedrukt worden. Een nogal arbeidsintensief proces, dat de kussens niet alleen leuk maakt, maar ook nog eens heel bijzonder. En Dino Rex is echt cool. Vaak ligt hij op Daan zijn bed. En af en toe ligt hij de show te stelen in onze Eames Rocking Chair.

Maar er wordt ook mee gespeeld en verschijnt Rex in een heus rollenspel. Rex heeft ook vrienden, zoals een leeuw, een beer en..een wrattenzwijn. Overigens heeft Daan - de ff niet zijn dag had, en echt niet op de foto wilde- hier de grote versie, maar ze zijn er ook een maatje kleiner.


He Wears:  Baggypants Little10Days  /  basic hemdje  /  Col  /  Kussen Rex Lion of Leisure / Converse
 
> Click hier voor meer Lion of Leisure -fashion/totebags & knuffels-
 
Little10days in de shops? Bij Minimiks  en bij LittleLadybugs
Geen opmerkingen:

Een reactie posten