21.5.14

We are going to the Beach with a Spanish Brand


Dit weer vraagt om een blogpost over Beach Wear. Want wat een zon! De zomer heeft zich eindelijk laten zien en we kunnen nog een tijd genieten. Gisteren checkte ik buienrader - it's al in the name- en t/m het Hemelvaartweekend blijft het zo mooi! Nou, mijn week kan niet meer stuk.  En plannen worden hier volop gemaakt, met de hamvraag: "Wanneer gaan we naar het strand!" 

Een creatief & opkomend Spaans Label voor Beach Wear is Little Creative Factory, waarmee je hip naar het strand kunt. A-symetriche bagpakjes die omkeerbaar zijn. Ja, je leest het goed..Deze Beach Wear, waaronder de badpakjes zijn op twee manieren te dragen, zodat je telkens in een geheel andere stijl op het strand verschijnt. een mooie combi vinden we de parelmoerwit versus het zwart. Een item, double look! En de asymmetrische halslijn vinden we weer eens wat anders & super mooi.

Ook retro look bikini's volgens hetzelfde principe van omkeerbaar, maar ook strikjes die je de ene dag wel en de volgende dag weer eens niet gebruikt. Nou, dat wordt een zomer van creatief stylen on the beach. Alles voor de leeftijd van 2 tot 8 jaar.

En voor de jongens stoere zwemshorts. Love de grijze versus licht-grijze short. want we hoeven je niet meer te vertellen dat deze ook omkeerbaar is. Gecombineerd met het knalgele UV-shirt met capuchon. Waanzinnig cool, aldus KRZ!

YES, Summer has Started!

Little Creative Factory vind je Hier  Hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten