28.7.14

SNEAK PEAK Wintercollectie BEAU LOVES


Beau LOves! Die naam kennen we al even, maar deze winter gaan ze pas echt doorbreken. Mind my words! Winter 2015 wordt HET seizoen voor dit Londense merk.

Beau LOves gaat deze winter pas echt door jullie ontdekt worden. En ik sta er niet gek van te kijken, als er AW14 heel wat nieuwe fans bijkomen. Ik sta alvast in de rij, en na een paar seizoenen Beau Loves gevolgd te hebben, kan ik niet wachten mijn boy deze winter eindelijk in een sweater of baggy met cool & funky print te hijsen.

De prints, waar Beau Loves zo goed in is, zijn ook het aankomende seizoen weer goed. Het masker, dat we nog kennen van het afgelopen seizoen, duikt deze winter weer her en der op. Als embleem op shirt en sweater.  Prachtige prints, aldus KRZ zijn de cross en feather-print. En ook de "love YOU" print heeft op ons een grote aantrekkingskracht. Nog even geduld!

Beau LOves SS14 in sale vind je bij BlingOrange Mayonnaise en Goldfish . En wat zitten daar goeie items tussen...Lucky als je net de juiste maat vind.Geen opmerkingen:

Een reactie posten