7.7.14

WE ARE GOING TO IBIZA
HERE WE COME

We hebben geboekt! We gaan naar Ibiza. Yeh, we are going to Ibiza! En we hebben er zin in! Het duurt nog even, maar wat hebben we al een voorpret. Een heerlijke vakantie op een van de allerleukste eilanden. Zon, zee, strand, Ibiza beats, hippiemarkten,  eten & wijntjes en gewoon zalig nietsdoen. Weer even heel anders dan onze vorige vakantie naar de Belgische kust in een inieminie-tentje.

GIRLSMOMS

Als ik een dochter had, zou deze bikini helemaal passen in de stijl. Bikinibiza heeft de ultieme Ibiza look. En de handgemaakte bikini's zijn van Nederlandse bodem. Lot Fongers en Kat Klerks kwamen op het idee om bikini's te maken die anders waren. Ze zijn begonnen ooit met ze zelf te maken en vandaag de dag staat BKNBZ bekend als een exclusief en uniek merk. Ze geloven in oneindig veel mogelijkheden, hun inspiratie is overal om hun heen dus je weet nooit wat er zal ontstaan.

STOERE NAMEN

Super schattige bikini's, hiermee maakt je kleine meid helemaal de blits op het strand. Een effen basis  met kleurige strikjes, bloemetjes en knoopjes erop. In dezelfde sfeer is er ook een armbandje waarmee je gewoon het water in kan.

En alleen de namen zijn al goed! Wat dacht je van Mini Love Me Do  of Mini Dark as Day  Wij mijmeren hier alvast verder.

Naar Bikinibiza >>
Geen opmerkingen:

Een reactie posten