15.8.14

SHOP-THE-LOOK: DE VRIES SHOES


Het lijkt wel of de zomer voorbij is!  Regenbuien, donkere wolken, hagel, wind, code geel. We hebben het allemaal gehad afgelopen week. Dan weet je weer dat je in Nederland woont.   En om eerlijk te zijn, valt dat dan wel weer even tegen na een zonnige vakantie op Ibiza.

Een nieuw seizoen betekent met kids ook weer nieuwe schoenen. Hoe is het met jullie zoektocht? Hebben jullie al schoenenstress? En bestel jij tegenwoordig je schoenen via internet? Durf je het aan om met behulp van de maattabel en een beetje boerenverstand, schoenen te bestellen voor je kleintje. Ik doe dat wel en toch nog toe gaat het altijd goed qua maat.

Hoog tijd om het eens over schoenen te hebben. En vandaag is dat DE VRIES Kinderschoenen.

De Vries is een jong Nederlands bedrijf dat in korte tijd een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. De schoenen zijn allemaal genummerd. Een kleine twist, die wij bijzonder gaaf vinden...en een instant bowling gevoel oproepen. De nummers staan op de hak en maken de schoen meteen herkenbaar als een De Vries.  

De collectie kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit: de ontwerpen zijn goed doordacht met subtiele details en authentieke vormen, gebaseerd op originele schoenen uit de jaren zeventig en tachtig. Gemaakt in Portugal in hoogwaardige leerkwaliteiten. Ook leuk & handig is het handige aantreklipje. Be inspired by te look!HE WEARS: No 5 Desert Boot De Vries /  Sokken Scotch & Soda / Jeans Hilfiger /  Shirt Booso / sjaal Little10Days  / Muts Just Bo


De wintercollectie van De Vries staat sinds deze week online. Wil je meer De Vries zien kijk dan op de website van dit unieke schoenenmerk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten