24.10.14

SHOP THE LOOK: KIDS ON THE MOON



That Hat! That Face! En op de achtergrond kijkt Superhero van MiniWilla mee. Vandaag gaat het over Kids On The Moon. Een Pools Label dat bekend staat om zijn verfijnde look, mooie materialen, fijne snit, uberhip met een subtiel randje. 

Wij houden van deze stijl. En mocht je de blogpost over de wintercollectie Space Time nog niet gelezen hebben, dan zou ik dat zeker nog doen! Al was het alleen maar vanwege de mooie fotografie met spiegels. Winter 2014 is weer prachtig. En een pakketje ontvangen van Kids On The Moon voelt als een feestje. 

Zo mooi! De trui gemaakt van een soepele stof in zacht grijs, met een leuk zakje aan de voorkant, heel subtiel..net als de afwerking van de hals en de mouwen.  Gecombineerd op een spijkerbroek met ook hier weer mooie details, zoals de zakken op de achterkant..de unicorn print subtiel op de billen. En op de voorkant een stoere knoop. 

De broek valt Daan nog wat ruim, waardoor je wellicht niet precies kunt zien wat voor een te gek model deze broek heeft. Want geloof me, hij is echt gaaf!  

Kids On The Moon had de streep al ontdekt en komt deze winter weer met een top unisex gestreept shirt, met unicorn print op de achterzijde. En dan de muts! Heeft hij nog toelichting nodig? Nee toch! De muts is het helemaal, als je het ons vraagt. Zeker als je er ook nog zo'n gek gezicht bij trekt. Be inspired by the Look!




 




Voor meer Kids On The Moon  klik je hier   &  hier .


Naar de website van Kids On The Moon.









1 opmerking:

  1. Gave outfits! Dat gestreepte shirt vind ik de topper, hoe leuk met die eenhoorns! Een mooi modelletje ook. Hij heeft het goed gedaan! X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen