5.11.14

AGATHA CUB


Het zien van deze kids op IG, deed mij besluiten een blogpost te schrijven over Agatha Cub, dat we al kenden van de Bodega petten.  De caps, geïnspireerd op de Bodegas in New York in verschillende kleurstellingen zijn al een hit. 

De fashion daarentegen is in NL nog betrekkelijk nieuw, dus tijd om ook de Fahion van Agatha Cub te introduceren. En hoe kunnen we dat beter doen dan met mooie foto's. 

Agatha Cub, uit N.Y. is uitgesproken, heeft een ultra moderne vibe, is comfortabel, kleurrijk zonder schreeuwerig te zijn en gedurfd. De klassieke ruit, is omgeturnd tot een fashionitem van de toekomst. Want zien we de ruit-print een opmars maken, in de kidsfashion is hij nog maar mondjesmaat doorgedrongen.  

De print die we kennen van de Bodega Caps, zien we ook op shirts en broeken. Erg gaaf...zeker ook hoe de items met elkaar gemixt & matcht zijn. Liever een accent? Denk dan aan de rugzak...of...de grappige beanie.

Het brein achter de collectie is Creatief directeur en oprichter Bianca Reis. Met een fashion achtergrond is haar filosofie dat kinderkleding zowel praktisch, fun & sophisticated kan zijn. Geïnspireerd door haar twee ondeugende neefjes Jo & Sam en het gebruik van Organische materialen resulteerde in deze geweldige lijn.  

Fun om de IG account van Agatha Cub te bekijken & geïnspireerd te raken over hoe de collectie gedragen wordt "in de streets". 

Agatha Cub is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar


Geen opmerkingen:

Een reactie posten