6.11.14

WEBSHOP KIDSDEPARTMENT
Wat een heerlijke shop om over te schrijven...Maar het is natuurlijk nog fijner om er te shoppen. We hebben het natuurlijk over KidsDepartment. Een online webshop, die onlangs ook een stenen winkel opende. In Wateringen. 

Nee, geen PopUpStore, zoals je wel ziet. Een echte stenen winkel, met een permanent adres. Ga er heen, als je in de buurt bent. Offline shoppen blijft natuurlijk leuk!

Deze van oorsprong online (web)shop blijft natuurlijk ook online een hit. Wat vindt je er zoal? Veel Fashion, maar ook een aantal interieur- & lifestyle producten.....en schoenen!!

De Maruti schoenen zijn waanzinnig...mits je van Leopard houdt. Zelf loop ik er inmiddels ook op - welke blogger niet, zou je bijna zeggen- maar hier verkopen ze natuurlijk de kindermaten. En heel binnenkort ga je er ook de Mockies vinden..de musthave babybootie ge├»nspireerd op de mocassin. Voor de winter zijn er de Rubber Duck Boots...en met dit Hollandse weer gaan we voor de vrolijk gekleurde regenlaarsjes van Bergstein. 

Voor wat betreft de Lifestyle items, check vooral ook de Lego opbergdozen, de joekels van Kleurplaten & de knuffels van Noodoll. Te leuk!

Maar voornamelijk vindt je er Fashion. En de ubercoole merken vliegen je werkelijk om de oren. Heb je even? Beau Loves! PopopShop met de dierenprints! Little Eleven Paris -wow we love- , Scotch R'belle & Scotch Shrunk, Bellorose, de spijkerbroeken en meer van I Dig Denim. Het franse Emile & Ida met de fijne prints. En voor de kleintjes tippen we Imps & Elfs. En Little Indians, waarvan we de broekjes zo leuk vinden.  

En dan zijn er ook nog een aantal echte meiden Labels zoals Dress Like Flo & Louise Misha. Zoek je dan nog een muts en sjaal voor de winter...hebben ze ook nog Barts in het assortiment. Kortom, slagen ga je er zeker. Fun shopping!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten