30.4.13

Give Away met Springstof

 
Wij vinden dit een geweldig leuke Give Away. We mogen namens Springstof een shirt van Mini Rodini weggeven! Wij zijn namelijk fan van Mini Rodini met zijn stoere en vaak verrassende prints en de zo draagbare collectie. Mini Rodini is een eerbetoon aan alle kinderen, hun verbeelding en gevoel dat alles mogelijk is. Terwijl de esthetiek van de ontwerpen – speels en humoristisch – kinderen aanspreekt, is de kwaliteit net zo belangrijk. Duurzaamheid is een van de sterkste aspecten in hun hele ontwerpproces. De oprichtster van Mini Rodini, Cassandra Rhodin, is een welbekende illustrator uit Zweden.
 
En het leuke is je mag zelf je eigen favoriet shirt kiezen!! Ga je voor het palm t-shirt, de pagegaai, de Bon Voyage....je ziet ze allemaal hier bij Springstof.
 
Zo doe je mee: EASY!!
 
 
 
Springstof is een shop vol met gave fashion, zoals Mini Rodini, maar ook merken als Shampoodle, Soft Gallery, Mini & Maximus, Popupshop. Als je een kleine fashion addict bent dan mag je deze shop zeker niet missen. Dus neem gerust een kijkje bij het mooie Springstof>>>
Onze aanrader: de te coole petten (kijk bij accessoires)
 
Enne...we vinden het altijd leuk als je een berichtje achterlaat en mocht je dit willen delen op facebook...de knop (F) staat beneden het artikel. THX!
  
vr 3 mei 2013 maken we de winnaar bekend!

5 opmerkingen:

  1. we zijn benieuwd naar jullie reacties

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele gave giveaway! Duim heel hard voor het mooie flamingoshirt voor een van mijn vier dochters! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuke giveaway en wat een ontzettend stoere kleding!!! Het tea t-shirt beer is echt de stoerste... Leuk! Fijn weekend :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk!!! Ik vind het flamingo tshirt helemaal stoer voor mijn kleine meid. Grijze skinny en flamingoroze All stars eronder, helemaal goed :)

    Beide geliked.
    Goed weekend.
    Liefs Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Love Mini Rodini! Mijn dochtertje wees meteen het flamingo shirt aan.

    BeantwoordenVerwijderen