17.4.13

Webshop Spotlight.. Mooie schoenen.nl




Mooie Schoenen.nl : Eindelijk een shop met mooie schoenen en niet alleen voor de kids. Je shopt meteen voor het hele gezin! Want heb je ook nooit genoeg schoenen ;-)? Daarom zijn we zo verheugd met deze shop. Want ze hebben echt een te gekke collectie voor de kids, maar ook voor jou en je man.

Shoes, sneakers, sandaaltjes en boots van merken als Blackstone, Walk Safari, Ugg, ShoeRepublic, Click!, Diesel, Converse en zoveel meer. Kortom: Stylish met een goede pasvorm (belangrijk!). En ook voor de allerkleinsten kun je hier terecht. Onze favoriet voor stoere meisjes: de boots van Zecchino D'oro met de mooie details en een stoere afwerking.

Wij zijn gek op de boots voor  meisjes. Maar ook op de grote collectie sneakers, want die maken de outfit stoer en stylisch en die vinden we onmisbaar in de zomer. En een sandaaltje of slippertje mag ook niet ontbreken. Niets zo fijn bij 25 graden celsius!  We hebben een kleine selectie gemaakt voor de meisjes en voor de jongens. Maar er is nog zoveel meer bij Mooie Schoenen.nl hier >>>>

onze tip: schoen-met-neon-accent zoals de Walk safari Fluorbootie, met zijn stoere rits als accent.



 En omdat we ook gek zijn op sneakers, nog wat snapshots sneakers in stijl gedragen......



Veel plezier met shoppen bij Mooie Schoenen.nl >>>

2 opmerkingen: