7.6.13

#Fashionlook Moi

 
 
Het merk MOI is nog niet zo lang verkrijgbaar in Nederland en nu al een echte hit. De combinatie van de mooie prints en de fijne stoffen zijn ingrediĆ«nten voor een geslaagde collectie. Heerlijk internationaal, want de collectie is ontworpen door een IJslandse architecte, woonachtig in Denemarken. Terwijl de collectie Fair geproduceerd wordt in Portugal.
 
Wat wij leuk vinden is dat bijna alle items geschikt zijn voor zowel meisjes als voor jongens. In basic tinten en de print van de Raaf komt veelvuldig terug. Vaak kwam de vogel de IJslandse bezoeken bij het raam van haar werkkamer. Mooi hoe het echte leven inspiratie geeft voor deze collectie.
 
Ik was meteen verzot op het shirt met print en shopte het bij Purestarters. (Psst...het is nu al in de sale! en kost nog maar 19,80) Het is gemaakt van een fijne stof, dat ook na veelvuldig wassen mooi blijft. Erg mooi afgewerkt. Leuk is het labeltje aan de zijkant en de staart die doorloopt op de rugzijde....Maar de collectie heeft nog veel meer mooie items....dus nu we geproefd hebben van de collectie..willen we meer!!
 
MOI legging grijs violet met vogelprint
 
 
 MOI Zwart jurkje met grijze vogels en groen koordMOI grijze tank top met vogel printMOI grijs shirt met zwarte vogel print
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. Heya i'm for the first time here. I found this board and I to find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to present one thing back and help others such as you aided me.

    my page ... family news :: www.kaijao.com ::

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi that is type of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to by hand code
    with HTML. I’m starting a web log soon but haven't any coding skills therefore i desired to get advice from some body with experience. Any help could be enormously appreciated!

    Feel free to visit my web page :: restaurants news

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Everything is very open with a very clear explanation of the issues.
    It was really informative. Your site is very helpful.
    Thank you for sharing!

    Look at my site ... Wind Energy Facts

    BeantwoordenVerwijderen