24.7.13

9 straatjes A'dam

Onlangs waren we een weekend in Amsterdam. We hadden oppas geregeld (met dank aan mijn lieve zus!) en waren met zijn tweetjes in deze heerlijk bruisende stad. We zijn beide gek op Amsterdam! We sliepen op de P.C.Hooftstraat (ok, we hadden geboekt via groupon, dus het was budgettair goed te doen). En ja, 'tuurlijk wilde ik ook graag shoppen. De kalverstraat hebben we links laten liggen, maar de 9 straatjes wilden we niet missen. Wat een heerlijke plek om te shoppen en ff te lunchen. En wat een leuke shops!

Zoals shop JAN, onlangs geopend! Hier vind je een mooie collectie voor de kids maar ook voor jezelf en je home. Neon tassen in leer, de bekende (on my wish list) gieter, boeken, speelgoed, textiel, lampen van Serax (met het mooie diffuus licht en knalkleur snoer). Mooi geëtaleerd op brede witte planken. Een mooie shop, waar je niet met lege handen weggaat.


 

ANN LIZZ, ook zo'n mooie shop, met een prettige sfeer en waanzinnig mooie spullen. En een leuke mengeling van produkten voor de kids maar ook voor jou. Mooie fashion en woonspullen. Zo zijn we gek op Luckyboysunday, waarvan ze een grote collectie hebben. Maar ook kidsfashion van Emile et Ida (met de heerlijke snoepkleuren en mooie prints), Soft Gallery  en het waanzinnige Mini Rodini. Leuk item: de Tallow kaarsen van Ontwerpduo.


En ...MINT MINI MALL, de nieuwste aanwinst in de 9 straatjes voor de meest originele mooie & coole cadeau's voor haar, hem, voor kindjes en voor je huis. Met merken rechtstreeks uit Ibiza en meer. Love de Kidscase collection en brand new House of Jamie, met o.a. mr moustache slabbers. Ook favouriet: de -Stop the water while using me -serie.

Mocht je binnenkort Amsterdam bezoeken, de 9 straatjes mag je niet missen. PS volgende x posten we over de Haarlemmerstraat, maar eerst nog ff genieten van MINT MINI MALL.

2 opmerkingen:

  1. 9straatjes heb ik laatst bezocht; zeker de moeite waard! Nu ga ik naar antwerpen en ik vroeg me af: enig idee waar ik daar zo leuk voor kinderen en voor mezelf kan winkelen?? (gezellige straatjes, restaurantjes en geen "kalverstraat gevoel"?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi Ewap...weet dat op de blog van ensuus info staat over een weekendje antwerpen....misschien is dat wat en doe haar de groetjes ;-)

      Verwijderen