8.11.13

GIVE AWAY: WIN 50 EURO SHOPTEGOED BIJ KINDERSCHOENEN.NL



GIVE AWAY: WIN 50 EURO SHOPTEGOED BIJ KINDERSCHOENEN.NL Je kent ze wel, en toch is het nieuw. www.kinderschoenen.nl opende vorige week de virtuele deuren. En laten wij nou gek op schoenen zijn. Jullie toch ook!? Waren voorheen de kinderschoenen nog onderdeel van mooieschoenen.nl. Inmiddels hebben ze een eigen site en eigenlijk hebben ze dat ook wel verdiend.

We hebben natuurlijk meteen de shop bezocht en de mooie en vaak stoere schoenen vliegen je werkelijk om de oren...Blackstone, Ugg, Vans, ShoeRepublic, Zecchino d'oro, Replay. Maar ook -altijd goed- Converse, en -heerlijk voor de winter- de snowboots van Rubber Duck. En nog zoveel meer! Een grote collectie voor jongens, meisjes, maar ook te gekke babyslofjes. Om de opening te vieren mogen we namens www.kinderschoenen.nl  een shoptegoed-bon weggeven t.w.v. 50 euro! Zo doe je mee.
 
2. Like & Share Kidsroomzuid
3. Laat een berichtje achter (hier of op facebook) waarom jij wil winnen!
 
Bekijk de coole en uitgebreide collectie baby- en kidsschoenen hier bij www.kinderschoenen.nl  

 
Babyslofjes, boots, sneakers, snowboots en alle andere schoenen shop je online bij www.kinderschoenen.nl >>





De winnaar maken we bekend via onze Facebookpagina op 17 nov 2013

 


7 opmerkingen:

  1. Wat geweldig met 4 kids kunnen we wel wat extra's gebruiken in deze dure december maanden en de voetjes groeien als kool waardoor ik bijna wekelijks naar de schoenenwinkels ren hahahah
    groetjes Cindy van echtelt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf geen kinderen, maar wel kleine nichtjes en vriendinnen met kinderen. Gezien mijn status (langdurig werkloze) kan ik weinig geld spenderen voor verjaardagen en dergelijke. Zo'n shoptegoed geeft mij de mogelijkheid om eens goed uit te pakken….

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zulke poepige schoentjes! wie wil ze nou niet?!
    Hier 2 kleine ukkies rondlopen en ik zou het heel tof vinden om voor hun te mogen shoppen met dit te winnen shoptegoed!
    Selila Winnaar

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zodat ik mijn kids blij kan maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Chantal Beerepoot-Bakker13 november 2013 om 23:36

    Het schijnt een horror- winter te gaan worden. En ik durf dan echt niet meer met de fiets op pad te gaan om mijn kinderen naar school te brengen, dus hup met z'n allen goed aangekleed en knappe warme boots aan en gaan met die banaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohhh, nou deze actie komt echt als geroepen!Wat zijn jullie leuk, Kidsroom zuid!Ik geniet er echt van als ik met een bakkie koffie even heerlijk rondneus op je blogs!( met fijne achtergrond muziek: lees gillende kids). Waarom ik wil winnen? moeilijk om te zeggen, want ik gun het iedereen!Maar mijn zoontje zei vanavond: laten we maar een beetje zuinig doen , dan kunnen we wat meer aan de kindjes op de fillipijnen geven!" dat vond ik zo lief!Als we winnen, gaan we dan zeker doen,want alle beetjes helpen!En ik heb een flinke miskoop met zijn winterschoenen gedaan: daar zitten nu aan de bovenkant 2 gaten....en hij is nogal een koukleum....ik zou voor deze hippe schoenen gaan!!http://www.kinderschoenen.nl/blackstone-kinderschoenen-ck01-khaki-boots-p476655

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldige actie!!! Komt echt als geroepen. Mijn oudste zoontje heeft nog geen goede winterschoenen. Zou ontzettend fijn zijn om voor hem ook mooie warme schoenen te kunnen kopen!
    Ik heb ontzettend mooie schoenen gezien in de webshop, dus dat zou helemaal goed komen...!!

    BeantwoordenVerwijderen