14.2.14

SS14 GRAY LABEL


FOR THE LITTLE MINIMALIST Organic apparel for the little minimalist.  Gray Label is een Amsterdams merk, opgezet door Emily Gray en speciaal gemaakt voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar.  De kleding van Gray Label is een ‘year round’ collectie van tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit.

Gray Label presenteert voor komend seizoen nieuwe stijlen, kleuren en producten, als toevoeging aan de herkenbare basiscollectie. Deze keer met onder andere nieuwe modellen als de Baseball Cardigan, de Hoody Dress -we vinden het een snoepje van een jurk- de Ribless Sweater en een -musthave, als je het ons vraagt- Beanie. Maar ook over de nieuwe kleuren zijn we enthousiast. Onze favoriet: de kleur Blush.


Gray Label is opgericht in Amsterdam in 2010. Als moeder van twee, heeft Emily Gray een duidelijke signatuur gecreëerd.  Ze wil graag haar visie delen, die gaat over simpelheid, ultieme zachtheid en ecologisch vriendelijke productie. 

Ik wil een effen en houdbare collectie aanbieden, in een wereld waarin al te veel felle en schreeuwerige kleuren en prints verkrijgbaar zijn,’ zegt Emily.

We vinden de collectie niet alleen erg mooi, de stoffen zijn superzacht, de details subtiel, en de afwerking is hoog. Het is moeilijk om favorieten te kiezen. Want eigenlijk vinden we alles mooi. En de kleuren? Die zijn zo goed met elkaar te mix & matchen.

Gray Label biedt broekpakjes, capuchon sweaters, baggy broekjes, jurkjes, t-shirts en vestjes, maar ook een vlieger, een luiertas, slofjes en veel meer. Het is een volledige reeks items van hoge kwaliteit in delicate kleuren als grijs mêlee, oudroze, jeans-blauw, nachtblauw en beige. Alleen de zachtste organische stoffen die verkrijgbaar zijn worden gebruikt voor productie, zodat dagelijks comfort en praktisch gebruik verzekerd zijn.  A BIG LOVE! En zo fijn dat de collectie ook verkrijgbaar is voor de grotere kids, zeg ik als mama van een 3 en half jarige.
Gray Label timmert hard aan de weg! Want naast dat de collectie verkrijgbaar is in de Gray Label webshop,  is  deze ook te vinden in internationale webshops als Little fashion Gallery in Frankrijk, OII Design in Zweden en Brebi in Italie. Maar ook in Fysieke winkels in Europa en daarbuiten.

‘Oprechte creativiteit vind je gewoon om je heen. Je moet goed kijken, dat is alles.’ (Emily Gray, 2013)

......MOM (to-be), heb je de leren Multibag voor multi-gebruik, in de drie kleuren lichtgrijs, donkergrijs en zwart al gezien?

1 opmerking: