9.7.14

DE KLEINE FABRIEK DEEL 2

Gisteren plaatsten we deel 1 van ons verslag van het bezoek aan De Kleine Fabriek.. Vandaag een selectie van de allercoolste Fashion Labels. En zien we spijkerstof, handgeverfde prints, stripfiguren, veel kleur & fotoprints. En wat dacht je van schoenen gemaakt van spijkerstof.

Een van onze favorieten is en blijft natuurlijk Little Eleven Paris. En zien we naast de bekende fotoprint, met snor -je weet inmiddels wel- voor zomer 2015 veel kleur, grote fotoprints, stripicoon  Bart Simpson. En ook de Sporty-trend wordt door dit Franse merk opgepikt. En zien we naast comfy broeken, sporty sweaters & baseball petten ook het rugnummer veelvuldig terugkomen. Wij willen anno 2015 graag Little Eleven Paris aan de garderobe toevoegen.

Litte Eleven Paris >



Spijkerbroeken, sweaters, graffiti en nog meer prints, prints & prints.



Ik ontmoette Jet onlangs tijdens de Fashionclash - het internationale mode event dat jaarlijks in Maastricht gehouden wordt en was toen al onder de indruk van haar huidige eerste wintercollectie. Zo leuk om haar weer te spreken en wat zijn we onder de indruk. Voor ons is dit wel het meest veelbelovende & creatieve FashionLabel dat we op de beurs zagen. JETPAQ. Nog maar net afgestudeerd aan de ArtEZ Fashion Design (nl) en nu al zo'n collectie neerzetten. Benieuwd waar dit label over 5 jaar staat! Hier zie je de hand van een modeontwerper. Elk item is handgemaakt, dus uniek. De stoffen zijn handgeverfd en de prints zijn ook al handgemaakt. Let ook even op het achterpand van het jurkje, verdraaid! En als je dan ook nog in je persmap zet: "Always be yourself....unless you can be a cowboy, than always be a cowboy". Ja een first Love!



EBBE. We kenden dit Zweedse Merk nog niet, maar werden vooral aangetrokken door de schoenen. De laarsjes, gemaakt van spijkerstof. Cool! Ja, en toen spotten we ook nog de Ipadhoes in spijkerstof. We vinden ze gaaf....net als de tassen en de boots. Maar niet bij elke stand hadden we tijd voor een uitleg, dus dacht ik dan kijk ik even op de website..die dan weer in het Zweeds is en waar geen vertaalknop bijzit. Genoeg reden om in dit geval de beelden te laten spreken.....




Morgen Deel 3 & tevens laatste verslag van de Kleine Fabriek, met oa DE ontdekking van de beurs, wat ons betreft. Benieuwd wat jullie tot nu vinden van de collecties. Laat het vooral horen via onze Sociale Media. We horen graag meningen. xo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten