10.7.14

SS15 Verslag van ons bezoek aan DE KLEINE FABRIEK - deel 3

Drie dagen verslag over De Kleine Fabriek. En deel 3 - en tevens laatste deel -  beginnen we met voor ons DE ontdekking van de beurs, Miss Ruby Tuesday! Werkelijk alles wat we zagen hadden we zo willen meenemen. MOOOOI! En daarnaast was dit, volgens ons, de enige stand waar echt goed over de styling was nagedacht. En stond er een old-timer Renault..in een bloedmooie crème-kleur. Met zwarte streepjes! Hij paste perfect bij de sfeer & stijl van de Fashion. En ja, ook deze hadden we zo willen nemen.

Het ademde allemaal een sophisticated sfeer met Parijse invloeden. En dus zagen we veel zachte tinten, beige, grijs, zwart. Aangevuld met subtiele streepjes, de bolletjes print, strikjes, een hoedje en meer verfijnde details.  Miss Ruby Tuesday, is vanaf jan 2015 verkrijgbaar. En deze collectie is er voor de meiden. En voor jezelf is er nu al Ruby Tuesday!

(Miss) Ruby Tuesday >


Het aanbod aan mooie schoenen vonden we laag deze editie, met een grote uitzondering: De Vries Kinderschoenen. De schoenen, sandaaltjes, laarzen en sneaker zijn weer genummerd. En voor zomer 2015 zagen we weer nieuwe modellen en ook mooie zomerse kleuren. De grijs-blauwe kleur in combinatie met de cognac kleur als ingetogen combi. En ook de sneaker blijft een topper van dit oer- Hollandse merk, maar be aware...volgend jaar ligt het accent op de lage sneaker.Van Hektik krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht. En ze treffen op de beurs was dan ook weer een feestje. Bij Hektik vind je geen schreeuwerige kleuren of prints. Veel basic kleuren zoals zwart, wit en grijs en de prints bestaan vaak uit slechts een aantal met zorg geplaatste lijnen. Die dan weer een afbeelding vormen die enorm sprekend is. Knap, vind ik dat. en stylisch. Leuk ook het haasje dat in lijnen bedrukt is op de sweater. Fairtrade gemaakt en bedrukt in Nederland. Naast kleding vind je bij dit Label ook Lifestyle producten zoals kussens, notitieboekjes & puzzels. Natuurlijk in dezelfde kenmerkende stijl.Pic Your own Favorite: de altijd weer leuke shirts met grappige twist van Stones & Bones


Tja, en een goede Latte als kleine break uit dit leuke autootje konden we niet voorbij laten lopen.


En dan was er nog de Pret a Porter collectie van Molly, Polly & Jackson. Niks vooruitblikken op 2015, maar gewoon heerlijk schoppen...nu.... En de prints die zijn werkelijk te leuk! oordeel zelf.Geen opmerkingen:

Een reactie posten