11.7.14

SHOP THE LOOK: HAASNa mijn bezoek aan De Kleine Fabriek en een verslag ervan in drie delen is het ook weer fijn om over de huidige en aankomende collecties te praten. Zomer 2015 is leuk, maar eerlijk gezegd ook nog ver weg. Laten we vooral eerst genieten van zomer 2014, om daarna een heel seizoen AW14 in te gaan. 

We beginnen vandaag goed, als je het mij vraagt met een Shop-The-Look met Daan in HAAS.

Het is verfrissend kleine merken te vinden die niet alleen met prachtige ontwerpen komen en de beste materialen, maar ook echt de zorg geven aan elk item dat naar de klant gaat. Is het niet geweldig om te weten dat de designer de controle voert over elk en ieder aspect van de productie? Een van deze merken is het Nederlandse label HAAS. Ontworpen en geproduceerd in een kleine studio in Amsterdam.

Klein, maar vanwege zijn onderscheidende design en hoge kwaliteit is HAAS op weg de wereld te veroveren!  Haas voert een aantal collecties, die parallel aan elkaar lopen. Een daarvan is de T-collectie. Met een grafisch beeld - inderdaad: in de vorm van een T- op shirt, broek of rok. Ja, want zie je vandaag de broek..zo geslaagd is dit ontwerp ook op het rokje. En niet te vergeten op de korte broek.

We hebben ze nu samen gestyled, maar HAAS leent zich ook heel goed om te mix & matchen. En maak je met enkel de broek of enkel het shirt een echt statement.  En om het helemaal compleet te maken: Haas maakt elk item op aanvraag. Dus zodra jij bestelt, wordt het item speciaal voor jou geproduceerd. Bijzonder, toch? Hierdoor is de levertijd net even wat langer, maar deze collecties zijn een paar dagen wachten zeker waard! 

 In de shops vind je Haas  Hier  &  Hier  .

Benieuwd naar de (andere) collecties van Haas, check dan de website van Haasmaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten