14.8.14

BOBO CHOSES, another story

Over Bobo Choses raken we niet uitgepraat., dus kom maar op met nog een blogpost. Afgelopen maandag is de 1e drop van de wintercollectie uitgeleverd.  De verbazingwekkende nieuwe herfst en wintercollectie 2014/2015 is geïnspireerd op de stad L.A en de jaren 50. De glamour van de filmsterren op Château Marnant, een wandeling door Sunset  Boulevard en de zwanen op Echo Park Lake. Een rock n roll stijl gecombineerd met een vintage look: Come and join "A Day in L.A." De samenstelling van de collectie is goed en onderling mooi te combineren. We selecteerden vandaag onze favoriete items voor baby's (1 t/m4)
De Kurkuma Leopard AOS print is de eyecatcher van de eerste drop. En met stip ons favorietje. Waar je hem ook terug vindt..op jumpsuit, broek, rok, rugzak. Wij vinden het stylisch, gaaf en uberhip. 
Deze combi staat garant voor stijl: De shopper voor jou & de legging voor je kleintje.En heb je de mutsen al gespot. Zo kunnen de kids in stijl de winter in. En gaan ze comfortabel en warm op pad. Welke is jouw favoriet?Meer weten over BC? Blogpost A Day in L.A.

1 opmerking: