11.8.14

BOBO CHOSES WINTER 2014 A day in L.A.


Oh, wat ben ik enthousiast over de post van vandaag! Ik hou van Bobo Choses en was al enthousiast over de vorige collecties. Vandaag wordt de wintercollectie 2014 vrijgegeven en ligt het dus gewoon in de shops en/of staat het online! En wij kunnen niet wachten om het te zien en te shoppen. Want reken maar dat er Bobo Choses in de garderobe komt. Een broek met overallprint? Die muts met pom, geheel in de stijl van dit Spaanse merk? Een shirt? Wie zal het zeggen..het wordt nog moeilijk kiezen, gewoon omdat het zo goed is.

Ook voor de meiden is er veel gaafs. De Leopard bontjas...ok, je valt er wel mee op, maar wat is het een eyecandy. De harige jassen. Maar ook de jurk met L.A. print. We vinden het prachtig.  Ben jij al klaar voor een funky rode lak(neplederen)broek

Met het nieuwe schooljaar voor de deur, wat zijn de rugzakjes weer leuk. En heb je nog een kleintje? De rompertjes en bodysuits zijn weer onweerstaanbaar.

De verbazingwekkende nieuwe herst en wintercollectie 2014/2015 is geïnspireerd op de stad L.A en de jaren 50. De glamour van de filmsterren op Château Marnant, een wandeling door Sunset  Boulevard en de zwanen op Echo Park Lake.

Een rock n roll stijl gecombineerd met een vintage look: Come and join "A Day in L.A."Bobo Choses is opgericht in 2008 door de Catalaanse kunstgeschiedenis regisseurs Adriana Esperalba en Laia Aguilar. Ze maken veel gebruik van Biologisch katoen en hun comfortabele kleding en zorgvuldig geselecteerde kleuren gaan hand in hand met speelse, poëtische en fantasierijke prints. Elke collectie is een fantastische wereld op zijn eigen manier, met zijn enkelvoudig geïllustreerde karakters en zijn eigen verhaal. Hierdoor zijn de collecties leuk, uniek en zinvol.


A DAY IN L.A.

In the morning at Echo Park, vain palm trees look
at themselves in the mirroring waters,
while swans praise them for their hairstyles.

What I saw is what I say, it’s just a day in L.A.At night, over the skies of Venice Beach,
stars that weren't featured in the movies show off
their best splendor hoping to pass the casting.
What I saw is what I say, it’s just a day in L.A.


BOBO CHOSES is verkrijgbaar bij een aantal van onze favoriete shops

GOLDFISH * LITTLE FASHION ADDICT  *   ORANGE MAYONNAISE   *Geen opmerkingen:

Een reactie posten