21.8.14

SCHOOL IS COOLNa een verjaardag - we vieren het in het weekend, maar de dag dat je jarig bent is natuurlijk wel speciaal - met in en uit geloop van familie & vrienden..incl. een glaasje wijn natuurlijk, maak ik de laatste voorbereiding voor de blogpost van morgen (of als je het leest:vandaag). Wij zitten met een 4-jarige helemaal in het "naar school gaan" en daar hoort natuurlijk een fijne, goeie & stoere schooltas bij.

Op dit moment is de rugzak natuurlijk de hit. Voor de kids, maar ook voor de MOMS. Het geeft een coole look, maar is ook nog eens enorm comfortabel voor de kleintjes. En de meeste tassen hebben niet alleen schouderriemen, maar ook een hengsel om hem snel en nonchalant in de hand te nemen.

Gisteren hadden we al de rugzakken van Herschel op blog. Maar er is natuurlijk nog veel en veel meer. Zoals de tassen van Jeune Premier, met een twist naar de ouderwetse schooltas en vaak met veel kleur en vrolijke dessins.

De echte leren Own Stuff tassen in een keur van kleuren, maar oh wat zijn ze mooi. Ook goed zit je met de rugzakken en tassen van Bakker made with Love.

Bij Mineseri zijn de prints wel erg geslaagd, vinden wij. Een favoriet bij ons: Fjallraven. En wil je dan nog meer keus...de zigzagstrepen van Nobodinoz zijn te leuk. Ook op de pennenmapjes. Want ja, die vind je hier ook in alle soorten en maten.

School is cool! Je vindt een ruime selectie schooltassen hier >>Geen opmerkingen:

Een reactie posten