31.10.14

Shop The Look: House of Jamie


One shirt, two looks!

Ik houd enorm van dagelijks te mix & matchen, en te zien hoe kledingstukken er totaal anders uit kunnen zien, wanneer je ze net even anders hebt gecombineerd. Deze shop the look doen we dan ook net even anders. En maken we met 1 shirt 2 looks. Vandaag posten we Look 1, op een later tijdstip posten we Look 2. 

We ontvingen het shirt van House of Jamie op het moment dat de Breton collectie net uitgeleverd werd. Een vers van de pers momentje. En konden we jullie via IG als een van de eersten een item uit de nieuwe 'yearround' collectie laten zien. Voor ons een instant LOVE. Houden wij sowieso van Breton, wat ons opviel is dat de stof zo comfortabel - en lekker dik- aanvoelt. Kwaliteit dus en ook hier weer de verfijnde details. 

Het accentje aan de halslijn en de twee knoopjes, voor het gemakkelijk aan- en uitkleden. Nog een nieuwtje, de collectie is uitgebreid qua maten. Liepen de maten eerst tot 2 jaar...nu is de collectie uitgebreid van nul tot 4 jaar. House of Jamie, kreeg veel vraag naar grotere maten...Ja, ook van ons! Tof dus dat de fijne items nu ook geschikt zijn voor de peuters. 

Daan draagt maat 98-104. De grootste maat. En met  4 jaar en drie maanden, past het hem nog.  Al is deze maat toch echt bedoeld voor een drie jarige...maar dan zie je in elk geval dat het tot na het vierde jaar zeker gedragen kan worden. 

Wat vindt jij van deze look? We vinden hem tof, met de baggybroek van PopupShop en de muts van Just Bo
1 opmerking:

  1. Van mij mogen ze tot 8 jaar gaan! Ik durf de 98-104 niet meer te bestellen voor mijn 4 jarige met lange armen...

    BeantwoordenVerwijderen