3.11.14

MINI RODINI HOME


Hot news is het weer als Mini Rodini de nieuwe HOME collectie presenteert. Gisteren werd hij gelanceerd...natuurlijk weer online, in de webshop van Mini Rodini. Jammer vind ik het nog steeds, dat het niet verkrijgbaar is bij de coole MR retailers.

Dan maar even online kijken bij MR. En wij werden zeker niet teleurgesteld...Nee, integendeel....De prints zijn fris, kleurrijk & een tikkeltje funky zoals we van Mini Rodini gewend zijn...

De dekbedovertrekken, in twee maten...met hierbij als favoriet de Snake print.  De kussenslopen met pinguïn of panter, dat je voor 19 euro schopt en de kamer een instant MR boost geeft.

En ook de babydekentjes in patchwork zullen wel weer binnen no-time zijn uitverkocht. De prints kennen we natuurlijk nog van de zomercollectie.  

100% Biologisch katoen, omdat we bijna een derde van ons leven in bed doorbrengen....aldus MR. Nou, daar denk ik de laatste jaren wel even anders over....Right, Moms!

Be inspired!

DE MINI RODINI HOME COLLECTION > 








1 opmerking:

  1. Ja, ik zag de collectie gisteren al online! Het dekbedovertrek met dieren is mijn favoriet. Helaas wordt het nog niet in NL verkocht....

    BeantwoordenVerwijderen