7.11.14

SHOP THE LOOK: HAAS & MOI


Fun tijdens de Shoot! Het plezier spat van de foto's. Een grote glimlach. Lol. De big hooded Sweater uit de T-collectie van Haas is dan ook een fun item voor jongens van vier. Want de capuchon leent zich natuurlijk uitstekend voor fantasierijke rollenspellen. 

Mom, daarentegen ziet er vooral een mooi Fashion item in. Ja, want de Winter 2014 T-collectie van Haas is mooi, bijzonder, stijlvol, grafisch & comfortabel. Dit kleinschalige Amsterdamse Label begint inmiddels de wereld te veroveren. Een leuke anekdote hierbij is, dat een Londense Webshop een foto op de Instagram account van KRZ zag met een shirt van Haas. Om een lang verhaal kort te maken: Haas is nu ook verkrijgbaar in London. Zo tof, hoe we de wereld mogen inspireren.

De T- wintercollectie bevat een jurk, een jumpsuit (!), natuurlijk de big hooded sweater, maar ook een rokje, shirtje & toffe legging...kortom, ga het maar zien. De sweater is in elk geval "om in te wonen" deze winter. Super stoer afgewerkt met naar buiten gestikte naden en in onze favoriete kleuren zwart en grijs. 

We combineerden Haas met een broekje van Moi. Een echte jongenslook! Be inspired by the Look.He Wears:  Big Hooded Sweater T- Collectie Haas // Baggypants Moi 


De T-Collectie van Haas vindt je hier online bij Purestarters   &  Spruit.if you dare   
En nieuws! Vanaf dit seizoen ook bij Orange Mayonnaise.

Meer Haas op de website van Haasmaakt  !!
Meer Moi hierhier 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten