7.10.13

GIVE AWAY: WIN DESIGNSLOFFEN VAN COLLEGIEN + NUNUNU


Over deze Give Away maakten we in de zomer al plannen! Want wat was ik enthousiast toen ik hoorde over deze samenwerking. Ik wilde het liefst meteen naar de winkel rennen of achter mijn laptop kruipen om ze te bestellen  Maar ze waren (en zijn) nog niet verkrijgbaar. Nog even geduld..!! We hebben het natuurlijk over DE samenwerking tussen het Franse Collegien - bekend om zijn comfortabele en leuke sloffen met vaak vrolijke prints - en het kidsfashion Label NUNUNU, in urban style en geliefd bij menig Celeb.  Een top samenwerking, als je het mij vraagt...want wat een geweldige collectie sloffen die het urban gevoel van NUNUNU combineert met het comfort van Collegien.
 
De sloffen, met de kenmerkende NUNUNU prints - letters, sterren en een piraten doodskop - liggen nog niet in de winkels. De verwachte uitleveringsdatum is (begin) November. Dus nog even geduld, zou je zeggen.... Tenzij je met onze GIVE AWAY meedoet om zo als een van de eersten in NL/BE in het bezit te komen van deze sloffen...Dat is toch leuk! Want in samenwerking met Collegien mogen we nu al een paar van deze kids designsloffen van Collegien + NUNUNU weggeven (v.a. maat 18 t/m 35 en t.w.v .24 euro) !
 
Wat moet je doen om kans te maken?
 
1. Like Collegien-NL
2. Like & Share Kidsroomzuid
3. Laat een berichtje achter (hier of op onze facebookpagina) waarom je deze sloffen wil winnen!


 


Benieuwd naar de rest van de collectie van Collegien - aanrader!-, neem dan hier een kijkje.





De winnaar maken we 20 oktober 2013 bekend via onze Facebookpagina.
 
 
 


14 opmerkingen:

  1. Wow! Wat een leuke giveaway alweer. Ik zou heel graag de Collegien slofjes willen winnen voor mijn zoontje van bijna 2. Een onwijs lekker cadeautje voor hem nu de winter weer bijna begint! Jukka zijn voeten groeien ontzettend hard dus een stel nieuwe sloffen komt helemaal goed uit :):) Nu maar duimen.

    Facebooks geliked en gedeeld!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Omdat ik er van uit ga dat de naden van deze superonwijsgavetegekgeenwoordenvoor sloffen niet binnen een paar weken los laten en alleen nog maar een sok overhoud hihi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben nog op zoek naar een verjaardagscadeautje voor het dochtertje van een vriendin. Nou, deze sloffen vind ik zeer geschikt als zodanig. Ik zou ze trouwens ook leuk vinden voor mezelf. Maar mijn maat zit er niet bij. ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij doen weer meeeeee! :) Groetjes van Jenske en Wolf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijk blog! Love de inspiratie van de niet-h&m achtige kleding! De sloffen als topper! Icm met NUNUNU helemaal fantastisch. (Voor mijn dochter van 14 maanden, die altijd haar sokken uittrekt binnen!)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow deze passen echt super goed bij onze grijze gietvloer �� Sloffen moeten natuurlijk wel matchen met de vloer. Ik doe graag mee. Groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Omdat mama gek op NUNUNU is!! Dat kan niet anders!!
    Groetjes Agata

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik doe mee! De kleine vent zit nu nog heerlijk in mijn buik maar al wel alvast een paar setjes van NUNUNU aangeschaft. Zo'n geweldig leuk merk. Dus zijn outfits zijn dadelijk pas helemaal af al met een paar van die geweldige Collegien schoentjes (welke overigens ook al op het verlanglijstje dtonden). En nu door deze winactie ook nog eens op de hoogte van jouw superleuke Blog! Of ik nu win of niet?! Ik ben fan Kidsroomzuid + Nununu + Collegien!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wij verhuizen over 2 weken weer terug naar Londen en ik lees net dat ons meisje op haar nieuwe KDV sloffen met rubberen zool nodig heeft dus dacht meteen aan Collegien. Tijdens mijn zoektocht naar waar ik deze kan krijgen kom ik op jullie site terecht...ik weet zeker dat ze met deze NUNUNU/Collegien slofjes helemaal de blits zal maken in Londen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik doe graag nog mee op de valreep! Super stoere slofjes voor mijn stoere knul. Lekker rennen en heerlijk warme voetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt iets voor mijn dochter. Ze doet continu haar sloffen uit, omdat ze ze niet mooi vindt. Deze zullen in de smaak vallen en dan heeft ze in de winter lekker warme voeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo spannend vandaag is D-day dus net nog maar n x gedeeld :D

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Love NUNUNU en de sloffen. Wat een gave samenwerking, levert tof product! Past heel goed bij bij mijn kleine peuter meisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het is begin November, zijn ze er?????

    BeantwoordenVerwijderen