11.9.14

KUKUKID en de superhero's
KUKUKID  „We’re rebel but cute” – it is our key message. It is obvious that kids are great because of a great combination of rebellion and cuteness. That explosive mix has inspired us to create clothing brand for kids – KUKUKID. Who we are? A harmonious duo, crazy about our daughters and fashion. KUKUKID is made in Poland from good quality fabrics.

Aldus het Label, en daar kunnen we ons wel in vinden. Met een shoot gemaakt in een havengebied, rebelse kids & een meisje dat nog even in d'r neus peutert. Heerlijk....net als het echte leven...maar dan met een stoere en rebelse stijl. 

Vonden we de zomercollectie monsterlijk leuk. In de winter gaat het over SUPERHERO'S. En zien we aanstekelijk leuke superhero's op sweaters, rokjes, jurkjes, baggybroekjes, jumpsuit en een beanie. En was daar in de zomer een meer dan knallende kleur geel...Dit maal kunnen ze opvallen in oranje. Een echte Hollandse kleur, en dat voor een Pools Label. 

Maar dit keer gaat Kukukid ook een andere weg op...En zien we een cappuccinokleur met een verfijnde voetsporen print, all-over! Ook dat vinden we prachtig. Het staat de meiden fantastisch. En de dino hoody...we kennen hem nog...is er nu in zacht grijs...

Kukukid vind je bij Broer & Zus.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten