12.9.14

SHOP THE LOOK: INE DE HAES / MINI RODINI / LITTLE COCOA BEANGoedemorgen! Als je dit leest zitten Ine en ik waarschijnlijk aan het ontbijt. Hier. Thuis. Aan de keukentafel. Ine? Ine wie?  Ine de Haes... Het zou heel goed kunnen dat je Ine de Haes nog niet kent. Wij kenden haar namelijk ook niet. Tot voor kort.

Ine De Haes studeerde in 2013 af aan de SASK Sint- Niklaas, Belgie - Fashion department met een kindercollectie I J M Y H  (I Just Missed You in my Heart).  Een waanzinnige 3D collectie, dat later het uitgangspunt bleek voor een eerste collectie met shirts & jurkjes met 3d print.  De 3d prints zijn echt in de stof verweven en blijven er ook na veelvuldig wassen in. Een techniek die ontwikkeld is door Ine en wat geproduceerd wordt in BelgiĆ«. En hoewel het om een effen gekleurd shirt gaat, gebeurt er veel visueel. We hebben dit niet eerder gezien en vinden het te gek!! Overigens zijn de stoffen heel mooi & de kleuren verfijnd. 

Even terug naar de keukentafel! Ine de Haes won onlangs de FEE academy prijs en daarbij hoorde een deelname aan de popupstore in de Bijenkorf Maastricht. Twee weken lang staat Ine De Haes met haar popupstore in de Bijenkorf. t/m aanstaande zondag 14 september 2014! Mocht je in de buurt zijn, loop zeker eens binnen. Het zelfde geldt voor JetPaq, een andere winnaar & deelnemer als popupstore. We waren afgelopen zaterdag bij de fashionshow en zullen hier later nog foto's van delen. 

Wat doe je als je twee weken een popupstore moet runnen, terwijl je een behoorlijk end verderop woont? Terwijl wij op 5 minuten fietsen van de Bijenkorf wonen!  "Je kunt hier wel overnachten hoor, als je eens lastig zit". En dus heeft Ine her en der eens een nachtje bij ons gelogeerd.  En hebben we gezellige avonden aan de keukentafel gehad...met her en der (;-)) een wijntje, hebben we gelachen en gekletst. En heeft ze me foto's en stukken laten zien voor de aankomende zomercollectie, en de aansluitende wintercollectie. De eerste is mooi & verfijnd...en wat een mooie print komt er in de collectie. De wintercollectie vond ik echt waanzinnig goed!  Mocht je als retailer interesse hebben, kun je contact met haar opnemen.

Het 3D-shirt van Designer Label Ine De Haes combineerden we met een Mini Rodini Legging met all-over pup-print.  Uit de 2nd drop. Een print die je ook terug ziet op andere stukken, zoals het jurkje en de romper. Met een zwarte basis en een beige print, is dit gekke broekje - wij houden wel van gekke printjes, zeker als ze van Mini Rodini zijn- wel gemakkelijk te combineren. 

Sama-Sama-shop deed er nog een Litlle Cocao Bean Beanie in mountain print bij, dus die stylden we er mooi bij.  Be inspired by the look! 


He Wears:

Laarsjes Havaiannas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten